Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες-φίλοι του saradinos.gr έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής.

1.Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα θα μεταφερθείτε στο σύστημα ασφαλών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς για να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

2. Paypal

Πρωτοποριακή και διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa, MasterCard, American Express, Discover ή Λογαριασμό PayPal για την πληρωμή σας. Η χρήση της υπηρεσίας Paypal είναι ιδιαίτερα εύκολη, και μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας ή κινητού τηλεφώνου.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR6601727660005766101247083
Δικαιούχος: Ν ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ Μ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΟΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σαν αιτηολογία στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρεται ο Αριθμός Παραγγελείας και το Ονοματεπώνυμο σας.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου τηλεφωνικά στο 2810-222360 ή μέσω email: [email protected] ώστε να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή και να προχωρήσει η παραγγελία σας.